Fejr sommerens komme med skønne aktiviteter

Her i foråret begynder vi at kunne høre dem i byerne og på landevejene: Motorcyklerne, der er kommet ud af vinterhiet og kommer ud at køre igen. At køre foråret i møde på en motorcykel er en skøn måde at sige goddag til lunere vejr og solskin på, så vi kan kun anbefale dig at prøve det.

Måske kan du og vennerne kombinere glæden ved at køre på motorcykel med andre skønne aktiviteter? Lej et sommerhus en weekend og kør sammen på jeres motorcykler ud til huset, hvor I kan hygge jer med vin og god mad. Men husk: Når vinen er drukket, skal motorcyklen stå parkeret, for det er mindst lige farligt og nøjagtig lige så ulovligt at køre på motorcykel med alkohol i blodet, som det er at køre bil. Og både bil og motorcykel kan blive konfiskeret, hvis du kører med sprit i blodet.

Men tilbage til sommerhuset: Når I har parkeret jeres motorcykler og gjort klar til et par hyggelige dage sammen, er smagekasser fra Vinoteket en fantastisk måde at få mulighed for at lave noget god mad og smage forskellige typer af vin til de retter I laver. Vinoteket leverer smagekasser derhen, hvor I ønsker det, så I kan få leveret smagekasser direkte til sommerhuset, eller vælge at få jeres smagekasser leveret hjem til jer selv, og så blot tage de flasker fra de forskellige smagekasser med, som I ønsker at teste på turen.

Motorcykel giver frihed

Der er en lækker følelse af frihed, når man sætter sig overskrævs på motorcyklens saddel og sætter den i gear. Det er der også stadig flere der finder ud af – mange mærker af motorcykler melder om stigende salg til både kvinder og mænd.

Ikke mindst kvinderne har fundet frem til glæden ved at køre på motorcykel, så stadig flere kvinder køber en cykel og er med at fejre sommerens komme på den. Fra 2013 til 2018 steg antallet af motorcykelsalg til kvinder med ikke mindre end 256 procent, og denne trend er fortsat. Så de tider er forbi, da pigen sad på den bageste del af twinsædet – nu har hun i høj grad også indtaget den forreste del og har et fast greb om styret.

Motorcykelture, god vin og god mad er gode aktiviteter af indtage den lyse årstid med. Men igen – husk at holde kørsel på din motorcykel adskilt fra din glæde ved et glas vin. Hver for sig har du imidlertid et par skønne aktiviteter, som vi kun kan anbefale!