Invester i intranet og få tid til det frie liv på motorcykel

Hvis du driver en virksomhed af en vis størrelse, så ved du, at du bruger ganske megen tid på at kommunikere og sprede viden internt i organisationen. Sælgerne skal vide, hvad der sker. Produktionen skal briefes, og hele administrationen skal være opdateret på, hvordan tingene forløber, så I sammen kan løse den opgave, det er, at få skabt en virksomhed med god økonomi og fremdrift.

Giv dig selv mere fri

Ved at investere i et stærkt og fremtidssikret intranet fra Omnia kan du få etableret en effektiv elektronisk platform til at styrke den interne kommunikation i virksomheden.

For dig vil det betyde, at du får frigjort tid og energi – og den kan du jo omsætte til at dyrke din hobby med motorcykler. Nyd det frie liv på landevejen og sammen med fællerne i motorcykelklubben, så du kan få andet end arbejde ind i dit liv.

Du kan også tage din kone med, for hvis hun følger tidens trend, kører hun også motorcykel – sådan som stadig flere kvinder gør.

Sammen kan I udnytte den øgede fritid og nyde motorcykelsæsonens mange muligheder for ture ud i landskabet, til stranden – eller rundt til forskellige restauranter og badehoteller, hvor I kan nyde tilværelsen.