Nyd din nye figur på en motorcykeltur

Det er sommer – næsten da – og vi er klar til det store ryk ud i sommerlandet. Hvis du er den lykkelige indehaver af et kørekort til en motorcykel og ejer af en, så har du alle muligheder for at få en skøn sommer. Der er ikke noget bedre end at sætte sig i sadlen på en kraftfuld motorcykel og så suse afsted ud i verden. Der ligger masser af oplevelser forude.

Som kvinde kan du måske synes, at der skal lidt til, for at turen bliver perfekt. Mange kvinder er ikke helt tilfredse med deres buste eller figur i det hele taget, og hører du til dem, kan du med enkle greb gøre en del for at rette op på det, så du kan gå sommerens ture ud i sommerlandet på din motorcykel i møde med større selvtillid og større glæde. En af dine muligheder er af få foretaget en brystkorrigerende operation hos den velrenommerede klinik Motiva, hvor man arbejder med implantater, som kan give kvinder den buste, de ønsker. Det er blevet meget almindeligt at få foretaget en sådan operation, og erfaringen hos Motiva viser, at kvinderne får en større selvtillid, et større selvværd og bliver mere tilfredse med deres buste efterfølgende. Alt sammen noget, der også kan hjælpe dig og give dig en større glæde ved din krop, når du skal ud på en tur på motorcyklen og vise dig frem.

Kvinder og motorcykler

Før i tiden var det ikke så almindeligt at se en kvinde på en motorcykel. I hvert fald ikke ved styret – kvinderne sad som regel på sædet bag den mandlige kører. Men i dag er der mange kvinder på motorcykel, og antallet stiger hele tiden. Kvinderne vil nemlig selv bestemme, hvor turen går hen, og hvor de kan vise deres sande jeg frem.

Der blev for et par år siden således indregistreret 355 motorcykler i en kvindes navn – det er en stigning på flere hundrede procent, og tendensen fortsætter. Nogle rejser verden rundt på motorcykel enten alene eller med deres partner, mens andre vælger de mere nære ture her til lands. Og der er mange muligheder for ture på motorcykel i Danmark. Afstandene er ikke så store som mange steder i udlandet, og vi er altid tæt på skov og strand, som er yndede mål for en udflugt på motorcykel. Du kan eventuelt melde dig ind i en motorcykelklub for kvinder og på den måde blive en del af et fællesskab med mulighed for mange spændende ture ud i det blå.