Kør de bedste steder

Når man gerne vil køre på MC, så handler det om at køre de steder i Danmark, der er mest oplagt til det. Det er blandt andet en meget stor fornøjelse at tage til Klitmøller, for her er naturen helt i top, og man kan opleve rigtig meget. På nogle af vejene kan man køre stærkt, mens man andre steder ikke må køre ret hurtigt. Der er dog gode oplevelser alle steder, og når man kører MC, må man også huske, at det ikke altid handler om, at det skal gå rigtig stærkt. Det kan nemlig også være rigtig dejligt, når man kører roligt og på den måde får endnu mere ud af naturen. Det er i hvert fald skønt at køre på motorcykel på disse kanter.

Hvis man bor på Sjælland, eller blot kommer på disse kanter, så er det også helt oplagt at besøge et sted som Odsherred. Her er naturen i top, og det er samtidig også et område, der er meget stille og roligt. Man kan meget fint køre i og omkring Sjællands Odde og her få en masse gode oplevelser, og hvis man bevæger sig et smut omkring Nykøbing, er naturen også i top. Man kan også sagtens tage motorcyklen med over færgen ved Rørvig, og når man kommer over på den anden side, er det bare at drøne derudaf i takt med trafikken.

Et sidste sted, der for nu er værd at nævne, er Samsø, for her er det også helt oplagt at køre på motorcykel. Når man kører, kan man næsten hele tiden se vandet, og der er ikke noget smukkere end at kunne det.