Indret flotte klublokaler

Motorcykelfolket er noget helt særligt. Frihedselskende typer, som holder af at ture landet rundt for at se, hvad der sker – og som elsker samværet hjemme i motorcykelklubben. Her skal der selvfølgelig være gode rammer for samværet, så her kommer nogle gode ideer til, hvordan I kan indrette jeres klublokaler, så de er hyggelige og rare at være sammen i.

De senere år er rigtig mange kvinder begyndt at køre på motorcykel, og det stiller måske også nogle nye krav til indretningen af klublokalerne.

Skab hygge med tapet i forskellige farver

Skab gode rammer for samværet ved at gøre rammerne omkring lokalerne indbydende og venlige. Brug for eksempel smukt og elegant tapet i forskellige farver til at markere de forskellige områder i klublokalerne. Med tapet i forskellige farver kan I indrette lokalerne, så de passer til både mandlige og kvindelige kørere og giver alle lyst til at slå sig ned og drøfte dagens udflugt.

Tapeter er blevet meget moderne de senere år. I stedet for blot at male væggene kan man med tapet i forskellige farver skabe en anderledes varme og hygge i rummene – uanset om det er i motorcykelklubbens lokaler eller hjemme i jeres eget hjem.

Indret et hjørne med en lounge

Loungemøbler kan de fleste lide at slænge sig i, så hvad med at indrette et hjørne i klublokalerne med nogle behagelige loungemøbler? Ifølge ordbogen er en lounge det sted, hvor man trækker sig tilbage og hygger sig, og det er der altid brug for i en klub, hvor man deler en fælles interesse.

Loungemøbler behøver ikke at være dyre og eksklusive, men kan fås i mange prisklasser. Så selv om klubkassen ikke er bugnende, er det muligt at indrette en hyggelig lounge, hvor I kan sidde og snakke sammen om jeres fælles interesse.

En bar?

Skal der også være en bar i klubbens lokaler? Ja, hvis I kan være enige om, at man aldrig drikker alkohol, når man køer, så er det en god idé med en bar som en del af en rigtig motorcykelklub. Så er der skabt basis for en god stemning til klubbens fester.

Mulighed for omklædning

Vi vil også foreslå, at I sørger for mulighed for bad og omklædning. Det kan være nødvendigt, når man kommer hjem fra en strabadserende tur på sin motorcykel, og det vil være en facilitet, som alle medlemmer vil sætte stor pris på.

God fornøjelse med indretningen af jeres lokaler i motorcykelklubben!